Komparace odborného vzdělávání v oblasti cestovního ruchu s potřebami praxe - Kostková, Miroslava
Vzdelávanie orientované na potreby trhu práce. Spolupráca Sliezskej univerzity v Opave a jej Obchodnopodnikateľskej fakulty v Karvinej s inštitúciami a podnikateľskou sférou. Porovnanie výsledkov dvoch prieskumov uskutočnených v roku 2007-2008 a 2013 v oblasti odborného vzdelávania v cestovnom ruchu a potrieb praxe.