Náboženský cestovní ruch v České republice se zaměřením na Liberecký kraj - Syrovátková, Jaroslava
Svetová asociácia náboženského cestovného ruchu a náboženský cestovný ruch. Východiská skúmania náboženského cestovného ruchu. Cieľové skupiny náboženského cestovného ruchu. Motívy účastníkov náboženského cestovného ruchu. Sakrálne stavby ako objekty cestovného ruchu. Cirkevné sviatky a udalosti ako motívy cestovného ruchu. Náboženský cestovný ruch v Libereckom kraji.