Vývoj hotelierstva v krajinách V4 v období svetovej hospodárskej krízy - Hudáčková, Lucia
Vývoj kapacity a výkonov hotelov v krajinách V4. Vývoj vybraných ukazovateľov hotelov v SR v rokoch 2007-2011. Vývoj vybraných ukazovateľov hotelov v ČR, Poľsku a Maďarsku v rokoch 2007-2011. Komparácia vývoja kapacity a výkonov hotelov.