Ako byť úspešný na veľtrhu: osobný kontakt so zákazníkom v priamom prenose - Kmeťová, Lenka
Podstata profesionálnej prípravy na veľtrh. Propagácia a náležitá profesionálna príprava firmy na obchodný kontakt. Najnáročnejšia a najkomplikovanejšia forma marketingového mixu a komunikácie.