Európsky mechanizmus dohľadu nad bankami - Paškrtová, Lucia
Plán pre jednotný dohľad nad bankami, ktorý je základom bankovej únie. Európsky orgán dohľadu pre bankovníctvo. Nariadenie Rady o vytvorení jednotného mechanizmu dohľadu nad bankami. Posilnenie právomoci európskej centrálnej banky.