Význam SEO, PPC a sociálnych sietí v internetovom marketingu - Kalašová, Jana
Internetový - online marketing, je súbor marketingových aktivít s pomocou ktorých získavame nových zákazníkov, či návštevníkov webových stránok. Na čo kladieme dôraz pri internetovom marketingu. Výhody a nevýhody sociálnych sietí.