Prichádza Národný systém kvality služieb v CR - Kramárová, Zlatica
Rozhovor s Ivanou Magátovou, generálnou riaditeľkou sekcie cestovného ruchu MDVRR SR. Čo predstavuje Národný systém kvality služieb v cestovnom ruchu. Podobné systémy existujú v rôznych štátoch. Kúpeľníctvo - najväčší potenciál Slovenska. Ďalší rozvoj cestovného ruchu v SR.