Veľký finančný omyl Bruselu - Čamek, Miroslav
Daň z finančných transakcií (FTT), ktorú navrhuje zaviesť Európska komisia na podnet jedenástich členských štátov EÚ. Všeobecné dôsledky a dopad na finančnú a rozpočtovú stabilitu SR.