Osobitosti vývoja štruktúry príjmov v slovenskej ekonomike - Morvay, Karol, 1973-
Štruktúra príjmov v SR. Kombinácie ekonomickej úrovne a mzdovej kvóty. Mzdová kvóta vo vybraných periódach. Zmeny v štruktúre príjmov domácností - posun v neprospech miezd. Niektoré riziká vyplývajúce z reštrukturalizácie príjmov.