Hotelový controlling - Gallo, Peter, ml
Strategický a operatívny kontroling a ich nástroje. Nové požiadavky na hotelový kontroling. Postup tvorby systému riadenia výkonnosti v hotelových zariadeniach. Príklad swot analýzy a určenia stratégie v hotelovom zariadení. Kritické faktory úspešnosti a určovanie úzkych miest. Strategická mapa hotelového zariadenia - finančná a zákaznícka perspektíva.