Bude Solvency II čiastočne zavedená už v roku 2014? - Havlíčková, Hana
Vykazovanie požadovaných informácií národným orgánom dohľadu "Submission of information". Štyri kľúčové funkcie pre implementáciu navrhovaných požiadaviek pri procese prípravy na Solventnosť II. Prínosy pre spoločnosť.