Does Labour Force Education Accelerate the Speed of Convergence? Empirical Evidence from Selected EU Countries - Workie Tiruneh, Menbere
Empirická analýza vplyvu vzdelávania pracovnej sily na rýchlosť hospodárskeho rastu, s použitím dát z európskej dvadsaťšestky za obdobie rokov 1995 - 2009.