Lovci nehôd - lovci obetí stresu a nevedomosti - Doležal, Miroslav
Právny rámec v súvislosti s rozvojom praktík lovcov nehôd. Porovnanie so zmluvnými asistenčnými spoločnosťami poisťovní. Riešenie a účinná obrana proti lovcom nehôd.