Trendy využívania eRecruitmentu - Littvová, Zuzana
Riadenie ľudských zdrojov ako špecifická oblasť náboru, výberu a vzdelávania zamestnancov poisťovacej spoločnosti. Rekrutér (recruiter) poisťovacej spoločnosti - jeho postupy a ciele v oblasti získavania zamestnancov.