Neuromarketing na Slovensku a v zahraničí a jeho etické aspekty - Šášiková, Mária
Aktuálna situácia v oblasti neuromarketingového výskumu na Slovensku, v Českej republike i v zahraničí. Úloha neuromarketingu v procese pochopenia spotrebiteľského správania. Úskalia neuromarketingu. Kritická analýza aktuálneho chápania pozitív, negatív i etických otáznikov neuromarketingu vnímaných odbornou i laickou verejnosťou. Budúci vývoj a využitie neuromarketingu na Slovensku.