Spoločensky zodpovedné podnikanie (SZP) v kontexte integrovaného manažérskeho systému (IMS) - Stankovič, Lýdia
Prepojenie systémov sociálnej zodpovednosti integrovaného manažérskeho systému v kontexte spoločensky zodpovedného podnikania a jeho výhody. Integrované systémy sú veľmi výhodným spôsobom vytvorenia systému riadenia, ktoré zohľadňujú, nielen kvalitu výrobkov a služieb, ale aj prístup k životnému prostrediu a bezpečnosti a ochrane zdravia pri práci a sociálnej zodpovednosti.