Marketing vysokoškolských institucí - Slabá, Marie
Marketingový mix vysokoškolských inštitúcií. Nástroje marketingového mixu. Marketingová komunikácia a komunikačný mix vysokoškolských inštitúcií s pohľadu stakeholder managementu.