Projekt organizacii distancionnogo obučenija v universitete - Kultan, Jaroslav, 1960-
Dištančné vzdelávanie na Inštitúte dištančného vzdelávania. Oddelenia Inštitútu: organizačné oddelenie, oddelenie prípravy učebných materiálov, oddelenie technickej podpory. Štruktúra učebných materiálov. Etapy výučby na 6 týždňovom kurze.