Identičnosť i virtuaľnyj mir - Kultan, Jaroslav, 1960-
Rozvoj informačných technológií, internetu a vznik sociálnych sietí. Internet v slovenských domácnostiach. Virtuálny svet a virtuálna identita. Online vzťahy a virtuálna kultúra. Virtuálna bezpečnosť.