Zelený marketing v marketingovom manažmente firiem - Mederová, Andrea
Vymedzenie pojmu zelený marketing. Rozdiely medzi klasickým a zeleným marketingom. Popis rôznych foriem, ktoré môže zelený marketing nadobudnúť. Zásady zeleného marketingu.