Aké normy upravujú spoločenskú zodpovednosť podnikov? - Záležáková, Eliška
Normatívne úpravy týkajúce sa problematiky spoločenskej zodpovednosti podnikov: medzinárodná norma SA8000, AA 1000 AccountAbility, ISO 14001 - systém environmentálneho manažmentu, EMAS, OHSAS 18001, ISO 2600.