Mediácia - alternatívny spôsob riešenia sporov - Kováčiková, Eva
Mediácia, základné požiadavky na osobu mediátora. Zákon o mediácii. Dohoda o riešení sporu pred mediátorom. Rozdiel medzi mediáciou a súdnym zmierom. Sedem krokov mediačného procesu. Mediácia v trestnom práve.