Marketingová komunikácia v oblasti predaja vybraných produktov - Hvizdová, Eva, ml
Popis možnosti ovplyvnenia spotrebiteľského správania segmentu zákazníkov kupujúcich vybrané bioprodukty prostredníctvom marketingovej komunikácie.