Spoznajte novodobé trendy v učení sa, vzdelávaní a rozvoji - Dubeňová, Katarína
Rotácia zamestnancov ako prostriedok na spestrenie pracovného stereotypu. Priestor pre neustále učenie, vzdelávanie a získavanie príležitostí pre profesijný rozvoj. Lepšia pracovná koordinácia a zlepšenie tímovej práce. Optimálne nastavený rotačný plán a umožnenie zamestnancom stavať na zručnostiach získaných v jednotlivých krokoch rotácie.