Aktuálne problémy marketingu v malom a strednom podnikaní (akcent na podmienky trhu Ruskej federácie) - Pavlovna Rozanova, Tatiana
Opis základnej problematiky implementácie a aplikácie marketingových nástrojov v malých a stredných podnikoch v Ruskej federácii. Osobitosti použitia marketingu v malom a strednom biznise, špecifiká a obmedzenia podnikateľského myslenia v oblasti marketingu.