Podiely na zisku – zdaňovanie podielov u osôb podieľajúcich sa na základnom imaní, podiely členom štatutárnych a dozorných orgánov a zamestnancov - Válek, Juraj, 1981-
Zákony, podľa ktorých sa zdaňujú podiely na zisku u osôb podieľajúcich sa na základnom imaní a podiely členov štatutárnych a dozorných orgánov a zamestnancov.