Novelizácia školského zákona priniesla zmeny pre materské školy - Neupauerová, Zuzana
S účinnosťou od 1. septembra 2012 je v platnosti znenie odseku 10 a 11 paragrafu 28 školského zákona, ktoré však platia len do 31. augusta 2013. Vyhláška MZ SR č. 527/2007 Z. z. o podrobnostiach o požiadavkách na zariadenia pre deti a mládež.