Proud zájemců o práci ze Slovenska bude pokračovat - Červenková, Alena
Pracovný trh v Česku - rastúci počet cudzincov vo firmách a spoločnostiach. Najviac vzrástol počet pracovníkov zo Slovenska, ktorých lákajú vyššie platy a pestrejšia ponuka voľných miest. Skúsenosti Slovákov s českým trhom prace.