Startup, ktorý prežil 150 rokov - Žitňanský, Eduard
Príbeh firmy Bayer, ktorá je celosvetovo pôsobiacou spoločnosťou a pôsobí v oblasti zdravotnej starostlivosti, výživy, ochrany rastlín, vývoja a výroby high-tech materiálov. Spojenie expanzie a inovácií a vznik aspirínu. Patent a ochranná známka na aspirín ( u nás známy ako acylpyrín) v roku 1899. Polykarbonáty - patent v r. 1953. Prvý patent získaný v r. 1882 na proces výroby krokeínovej šarlátovej a iných červených a žltých farbív.