Keď nápady prídu zvonku - Uriga, Ján
Inovácie vo firme. Inovačná schopnosť firmy a schopnosť maximalizovať externé zdroje s cieľom spoločne vytvárať hodnoty. Manažér ako spolutvorca. Vytvorenie strategického plánu, prekonávanie odporu vo vnútri firmy, vysvetľovanie konceptu a vytvárenie partnerstiev. Zmena firemnej kultúry.