Stabilizace klíčových zaměstnanců se neopírá jen o finanční podmínky - Urban, Jan
Stabilizovať kľúčových, či kvalifikovaných zamestnancov nie je možné len na základe finančných podmienok. Dôležitú úlohu hrá aj schopnosť odlíšiť spôsob ich riadenia - budiť ich dôveru a veriť ich schopnostiam. Úloha personálneho riadenia.