Zodpovedné podnikanie po novom - Bukerová, Vladimíra
Zodpovedne podnikajúce firmy - príklady z praxe v zahraničí a j v SR. Prvý stupeň zodpovedného podnikania na Slovensku - darcovstvo. Transparentné podnikanie a nezavádzať reklamou. Príklady úspechu, ktoré boli založené na zodpovednom prístupe.