Minister zriadil Radu pre systémové zmeny v školstve - Neupauerová, Zuzana
Táto rada bude prichádzať s rôznymi námetmi a vyjadrovať sa bude k zmenám, ktoré nevyhnutne potrebuje naše školstvo. Nebude sa preto venovať len regionálnemu či vysokému školstvu, ale systému ako celku.