Centrá voľného času zavádzajú verejnosť - Neupauerová, Zuzana
Podľa novej úpravy od januára pôjdu peniaze na záujmovú činnosť detí od päť do pätnásť rokov priamo obciam, kde majú deti trvalý pobyt. Transparentnosť využitia a kontrola prostriedkov Centier voľného času.