Trh práce ovplyvní počet otváraných tried na stredných školách - Neupauerová, Zuzana
Odhad potrieb trhu práce je súčasťou programu transformácie stredného odborného školstva, s ktorou prichádzajú zamestnávatelia Slovenska združení v Rade vlády pre odborné vzdelávanie a prípravu.