Prečo nepotrebujeme štát - Mravčák, Alexander
Zamýšľanie sa nad otázkou, aké by to bolo bez štátu. Etický argument - štát je nemorálny, ekonomický pohľad - štát je neefektívny. Absencia štátu by najvýraznejšie posunula školstvo. Zdravotníctvo by nútilo žiť ľudí zodpovednejšie. Príroda by bola sprivatizovaná, ale čistá. Boli by rôzne meny. Nebolo by povinné sociálne poistenie. Ako by sa anarchokapitalizmus dal vybudovať.