Bezplatné škôlky pre deti od štyroch rokov - Neupauerová, Zuzana
Ministerstvo chce dosiahnuť, aby sa počet detí na jednu učiteľku v materskej škole zvýšil na úroveň OECD. Rezort školstva chce vytvoriť podmienky na zavedenie bezplatnej škôlky pre deti od štyroch rokov.