Na stredných odborných školách sa má klásť väčší dôraz na praktické predmety - Neupauerová, Zuzana
Od septembra sa bude na stredných odborných školách vyučovať len jeden cudzí jazyk. Povinné vyučovanie druhého cudzieho jazyka len vo vybraných študijných odboroch. Návrhy a kroky na zlepšenie školstva.