Sistemy oprosa i ich roľ v povyšenii kačestva obrazovanija - Kultan, Jaroslav, 1960-
Význam a využívanie informačných technológií vo vzdelávaní. Kladné a záporné strany elektronického skúšania. Skúšanie ako nástroj komunikácie. Spätná väzba pri testovaní.