Navrhované zmeny na všetkých úrovniach školstva do roku 2020 - od materských až po vysoké - Neupauerová, Zuzana
Rozsiahla správa o stave školstva a jeho ďalšom rozvoji, ktorá navrhuje zmeny na všetkých úrovniach školstva - od materských až po vysoké. Navrhované opatrenia sa majú týkať obdobia do roku 2020.