Financovanie vzdelávania v Slovenskej republike od 1993 až po súčasnosť - Neupauerová, Zuzana
Financovanie vzdelávania od roku 1993 prešlo viacerými zmenami. Reforma verejnej správy, prenos kompetencií štátu na samosprávy a vplyv na fungovanie školského systému. Zdroje financovania regionálneho školstva.