Konflikty na pracovišti a jejich řešení - Urban, Jan
Konflikty ako sprievodný jav medziľudských vzťahov. Ak nemajú brániť dosiahnutiu cieľov organizácie, musia ich vedúci včas a účinne riešiť. Ak nie sú toho schopní, alebo stanú sa sami súčasťou konfliktov, musia pomôcť personalisti, či už osobne alebo nepriamo, t.j. tréningom manažérov.