Štruktúra školského systému na území Slovenskej Republiky (2013) - Neupauerová, Zuzana
Školská sústava predstavuje súbor všetkých školských inštitúcií poskytujúcich na seba nadväzujúce stupne vzdelania, ich fungovanie a prostriedky vrátane legislatívnych, ktoré zabezpečujú v krajine vzdelávanie.