Mentoring pomáhá změnit firmu - Klein, Štěpán
Riadenie spoločnosti nie je jednoduchou záležitosťou. Kvalitný manažér už nevystačí s úzkou špecializáciou, ale musí vstrebať vedomosti z množstva súvisiacich odborov a za pochodu získavať nové schopnosti. Mentoring - metóda osobného rozvoja, pri ktorej skúsenejší človek pomáha menej skúsenému. Business mentoring sa zameriava na rozvoj podnikateľských, riadiacich a vodcovských schopností.