Rezort školstva pripravil novelu školského zákona, ktorá by mala nadobudnúť účinnosť od 1.1.2014 - Neupauerová, Zuzana
Cieľom novely je úprava podmienok financovania súťaží a predmetových olympiád a snaha umožniť zriaďovateľovi školy schvaľovať okrem počtu prijímaných žiakov aj počet tried. Predložený návrh zákona v samostatných článkoch mení a dopĺňa tri základné zákony v oblasti regionálneho školstva.