Ochrana osobných údajov - Mrukviová Tomiová, Sandra
Novela zákona o ochrane osobných údajov - zákon č. 122/2013 Z.z. (účinný od 1. júla 2013). Pravidlá získavania osobných údajov do informačného systému. Zodpovednosť za bezpečnosť osobných údajov. Úrad na ochranu osobných údajov - pokuty.