Absolventská prax - zmeny v praxi - Sninčák, Tomáš
Čo je to absolventská prax, kto je považovaný za absolventa na účely výkonu absolventskej praxe. Ako sa vykonáva absolventská prax. Inštitút absolventskej praxe - zmeny.