Odborná prax a povinnosti zamestnávateľa - Kovalčíková, Martina
Príprava mladistvých zamestnancov na ich pracovný život sa vykonáva rôznymi spôsobmi. Medzi také patrí i výkon odbornej praxe. Aj voči takýmto osobám má zamestnávateľ určité povinnosti.