Systém verejnej správy a financovania územnej samosprávy v krajinách V4 - Neupauerová, Zuzana
Systém verejnej správy v krajinách V4. Územná verejná správa a správne úrovne v krajinách V4. Porovnanie financovania krajín V4 na úrovni miestnych samospráv. Porovnanie celkových príjmov obcí na obyvateľa (2010-2012). Porovnanie celkových výdavkov obcí na obyvateľa (2010-2012).