Postup pri prijímaní všeobecne záväzných nariadení obce - Neupauerová, Zuzana
Zákon č. 369/2004 Z. z. , ktorým sa mení a dopĺňa zákon Slovenskej národnej rady č. 369/1990 Zb. o obecnom zriadení v znení neskorších predpisov a o zmene a doplnení niektorých zákonov bola s účinnosťou od 1.7.2004 rozšírená účasť verejnosti na ovplyvňovaní obsahu prijímaných všeobecne záväzných nariadení obcí.